🎁 Gratis USB-C naar USB-A adapter t.w.v. € 4,95 bij iedere security key (tijdelijk)!
Submenu
Verzending & bezorging

Verzendkosten

Alle bestellingen verzenden we via PostNL. Wanneer je een bestelling plaatst, heb je keuze uit die verschillende verzendopties:

  1. Standaard/brievenbuspakje: € 4,10 of gratis vanaf € 100,-
  2. Regulier pakket: € 6,55
  3. Verhoogde aansprakelijkheid (verzekerd tot € 500,-): € 7,65

De bezorgtijd kan verschillen afhankelijk van de gekozen verzendmethode. Zie bezorgtijd voor meer informatie.

1. Standaard/brievenbuspakje

Standaard versturen we je bestelling met een brievenbuspakje. Dit wordt door een postbezorger van dinsdag t/m zaterdag bezorgd samen met jouw overige post. De voordelen zijn dat je er niet voor thuis hoeft te blijven en dat het goedkoper is. Nadeel is dat de track & trace minder nauwkeurig is.

Als jouw bestelling niet in een brievenbusdoos past, dan maken we gebruik van een reguliere pakket verzending, de extra kosten nemen wij dan op ons.

Wil je liever niet dat je pakket door de brievenbus wordt geleverd? Dan kun je kiezen voor de optie "Regulier pakket" tijdens het plaatsen van jouw bestelling.

Brievenbuspakje

2. Regulier pakket

Regulier pakket is een standaard PostNL pakketverzending. We versturen jouw pakket dan in een zo klein mogelijke doos (wel groter dan een brievenbusdoos) die door een pakketbezorger wordt geleverd.

Regulier pakket

3. Verhoogde aansprakelijkheid (verzekerd tot € 500,-)

Hetzelfde als een regulier pakket + de inhoud van je pakket is verzekerd tot € 500,-. Het pakket mag alleen bezorgd worden op het aangegeven adres en je moet je handtekening opgeven voor ontvangst. Ben je niet thuis op het moment van ontvangst? Dan wordt het pakket naar een PostNL-locatie in de buurt gebracht. Je hebt dan een week de tijd om het pakket op te halen.

Duurdere bestelling verzekeren tot € 5.000? Neem dan contact met ons op.