🎁 Gratis USB-C naar USB-A adapter t.w.v. € 4,95 bij iedere security key (tijdelijk)!
Submenu
Verzending & bezorging

Bezorgtijd

Over het algemeen worden bestellingen geplaatst bij Hardwaresleutel.nl de volgende dag bezorgd door PostNL. Echter kan dit verschillen afhankelijk van het tijdstip waarop je je bestelling geplaatst hebt en welke verzendmethode je hebt gekozen.

Heb jij jouw bestelling doordeweeks vóór 16:00 geplaatst, dan zullen wij je pakket diezelfde dag nog versturen.

Let wel op, wij kunnen een spoedige levering niet garanderen. Mochten producten toch niet voldoende voorradig zijn of als er problemen zijn bij PostNL, dan kan de bezorgtijd langer zijn. Tijdens feestdagen zijn postkantoren vaak gesloten en kunnen we geen pakketten op de post doen.

Bij Hardwaresleutel.nl bieden we je drie verzendopties, namelijk: Standaard (brievenbuspakje), regulier pakket en regulier pakket met verhoogde aansprakelijkheid (verzekerd tot 500,-). Zie verzendkosten voor meer informatie. De bezorgtijd van een brievenbuspakje en een regulier pakket kan verschillen.

Standaard/brievenbuspakje

Wordt meestal de volgende dag bezorgd. Bestellingen die wij versturen met brievenbuspakjes worden van dinsdag tot en met zaterdag samen met de overige post bezorgd.

Regulier pakket (& verhoogde aansprakelijkheid)

Als je de verzendmethode "Regulier pakket" of "Verhoogde aansprakelijkheid" selecteert tijdens het plaatsen van jouw bestelling, dan wordt jouw bestelling normaal gesproken de volgende bezorgdag bezorgd. De bezorgdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Je zult jouw pakket vrijwel altijd binnen 2 bezorgdagen ontvangen.

Met de track & trace-code zul je in een tijdvak van 2 uur zien wanneer PostNL verwacht langs te komen.